Задумуюсь про підготовку до НМТ в Study Academy, бо в цьому році треба взятись серйозно за математику та українську. Чув про них не раз — знайома хвалила викладачку з англійської, але по вартості щось не зовсім зрозуміло. Ціни, як на мене, не найнижчі, і хочеться зрозуміти, за що саме платиш. Чи дійсно є ефект від занять? Хто вже вчився, поділіться чесно — воно того варте?
top of page
bottom of page

Я якраз пройшла в них курс підготовки до НМТ цього літа, брала українську та історію. В групі було 6 осіб, займались тричі на тиждень. Формат занять сподобався: кожен урок був із домашкою, яку перевіряли до наступного разу, плюс багато тренувальних тестів. Вартість, як для Києва, середня — не дешева, але й не завищена. Я б сказала, що якість виправдовує ціну, особливо якщо дійсно відвідувати все й не халявити. До речі, якщо цікаво подивитись розклад, ціни чи записатись на пробне заняття, ось їхній сайт — школа англійської мови онлайн. Там усе досить зрозуміло розписано. Раджу перед записом уточнити, хто буде викладати — я от, наприклад, спочатку змінила викладача історії, бо перший мені не зайшов. Але після цього все було ок.